flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено оперативну нараду з працівниками Покровського районного суду Дніпропетровської області

29 квітня 2020, 11:22

28 квітня 2020 року керівник і заступник керівника апарату Покровського районного суду Дніпропетровської області провели оперативну нараду для працівників апарату суду.

         На порядок денний оперативної наради були винесені питання:

- обговорення листа ТУ ДСА України в Дніпропетровській області від 10.04.2020 року №838/20 щодо опрацювання виконавчих документів про стягнення судового збору та накладення штрафу (як засобу процесуального примусу).

- обговорення Наказу ДСА України та Служби судової охорони №185/168 від 16.04.2020 року про внесення змін до Примірних правил пропуску осіб до будинків (приміщень) судів, органів та установ системи  правосуддя та на їх територію транспортних засобів.

- обговорення Наказу ДСА України від 23.04.2020 року № 196 про внесення змін до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку  під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду.

- обговорення листа ДП «Інформаційні судові системи» щодо механізму «повернення» справи (документів по справі) та прикріплених файлів до електронних кабінетів користувачів підсистеми «Електронний суд».

- обговорення методичної інформації КЦС ВС щодо спірних питань застосування законодавства про продовження процесуальних строків під час дії карантину.

 

         За результатами оперативної наради були надані практичні поради. Інформацію взято до відома та врахування в роботі.

За повідомленням прес-служби суду