flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

15.10.2013 р. проведено День відкритих дверей

16 жовтня 2013, 10:45

/userfiles/PA151714.JPG                  День відкритих дверей!

         15 жовтня 2013 року в Покровському районному суді Дніпропетровської області з метою забезпечення прозорості та відкритості в діяльності суду, забезпечення права вільного доступу громадян, сприяння поглибленої обізнаності в діяльності суду, роботи суддів та працівників апарату суду було проведено День відкритих дверей для студентів ПТУ №75 Покровського району Дніпропетровської області.

         Вступним словом привітала гостей голова Покровського районного суду Дніпропетровської області Пустовар О.С. та запросила гостей в зал судових засідань.

         Заступник керівника апарату суду Головко В.К. розповіла про історію створення Покровського районного суду, ознайомила гостей з організаційною структурою суду, новітніми технологіями, які запроваджені в суді.

         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студентам про те як треба поводити себе в суді, як підготуватися до візиту в суд, як звернутися до суду, про що слід пам'ятати під час перебування в приміщенні суду, як поводити себе під час слухання справи, які негативні наслідки порушення поведінки в суді.

         По завершенню зустрічі учасникам заходу були вручені пам'ятки для відвідувачів місцевого загального суду.

         За підсумками проведеного заходу Дня відкритих дверей гості висловили подяку керівництву суду.