flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звернення Покровського районного суду Дніпропетровської області щодо карантинних заходів

16 березня 2020, 11:43

З 12 березня до 3 квітня 2020 року в Україні введено карантин через спалах у світі короновірусу. Відповідне рішення було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України у середу, 11 березня.

Покровський районний суд звертається до громадян, які є учасниками судових процесів, з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін.

Також Покровський районний суд просить громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Тимчасово до 03.04.2020 року призупинено особистий прийом громадян в адміністративній будівлі Покровського районного суду.

Звертаємо увагу громадян, що Покровський районний суд продовжить опрацювання письмових та електронних звернень громадян.

Звернутися до установи можна у такий спосіб:

поштою на адресу: вул. Дмитра Яворницького, 134, смт. Покровське, Покровський район, Дніпропетровська область, 53600;

за допомогою електронної пошти: inbox@pok.dp.court.gov.ua;

через електронні форми “Звернення громадян” та “Запит на отримання публічної інформації”;

через телефон Контакт-центру: 0-800-501-492 чи  канцелярію суду (05638) 2-16-69.

Усі актуальні контакти та інформація розміщуватиметься на офіційному веб-сайті Покровського районного суду та сторінці у мережі Facebook.

Покровський районний суд з розумінням ставиться до такого рішення Уряду оскільки воно має на меті убезпечити населення України від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції.

 

За повідомленням прес-служби суду