flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Анонс розгляду кримінального провадження про тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого

29 січня 2020, 09:58

В Покровському районному суді Дніпропетровської області триває розгляд кримінального провадження № 189/994/18 (1-кп/189/11/20) – за обвинуваченням громадянина України, мешканця Покровського району Дніпропетровської області у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Головуючий суддя по справі Чорна О.В.

Наступне судове засідання відбудеться 31.01.2020 року о 09.00 год.

Пошук інформації щодо стадій розгляду справи можна здійснити на веб-порталі «Судова влада України» за № 189/994/18 (1-кп/189/11/20).

Нагадуємо, що відповідно до статті 62 Конституції України - особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.

Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

Звертаємо увагу, що відповідно до частини 4 статті 11 Закону  України «Про судоустрій і статус суддів» присутні в залі судового засідання  представники засобів масової інформації можуть проводити в залі судового засідання фотозйомку, відео- та аудіо запис з використанням портативних відео- та аудіо технічних засобів без отримання окремого дозволу суду, але з урахуванням обмежень, встановлених законом. Трансляція судового засідання здійснюється з дозволу суду.

Проведення в залі судового засідання фотозйомки, відеозапису, а також трансляція судового засідання повинні здійснюватися без створення перешкод у веденні засідання і здійсненні учасниками судового процесу їхніх процесуальних прав.

З будь-яких питань щодо розгляду вищевказаного кримінального провадження  прохання звертатися до прес-секретаря Покровського районного суду Дніпропетровської області Головко Вікторії Костянтинівни за номерами телефонів: (05638) 2-11-34, (097) 651-88-34, або пишіть на електронну адресу суду: inbox@pok.dp.court.gov.ua

Прес-служба суду інформуватиме суспільство про розгляд даної справи.   

За повідомленням прес-служби суду